Smedman: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Smedman

Smedman on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Smedmanien lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 110

v. 2014 116

v. 2015 116

v. 2016 118

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Smedman on noin sijalla 5 900.

Smedman on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Smedman ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Smedmaneja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 15 Smedmanin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Smedmanien yleisimpiä asuinpaikkoja olivat Mustasaari (6 vainajaa) sekä Vaasa (4).

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1910–1914
Lakanneet yritykset
perust. 1952–2001

Sana Smedman esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Smedman

Smedman (paikannimi)Katuosoitteissa

Smedman on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Smedman jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Smedman esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Smedmanvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Smedman-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Smedmanit ulkomailla

Ruotsissa Smedman oli 233 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Smedman oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

11823311
Smedmanit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Smerts Smedman.

Samankaltaisia nimiä kuin Smedman

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: smedman.com, smedman.eu, smedman.net, smedman.org, smedman.fi, smedman.info, smedman.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Smedman i Finland. Surname Smedman in Finland.

©Tuomas Salste