Smura: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Smura

Smura on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Smura-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 146

v. 2015 147

v. 2016 148

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Smura on noin sijalla 4 900.

Smura on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Smura ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1993–1995

Sana Smura esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Smura-suku ulkomailla

Ruotsissa Smura oli 20 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Samankaltaisia nimiä kuin Smura

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: smura.com, smura.fi, smura.info, smura.net, smura.eu, smura.name, smura.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Smura i Finland. Surname Smura in Finland.

©Tuomas Salste