Södersved: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Södersved

Södersved on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Södersved-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Södersved on noin sijalla 19 000.

Södersved-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Södersved on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Södersved ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1996

Sana Södersved esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Södersved

Södersved (paikannimi)Katuosoitteissa

Södersved on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Södersved jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Södersved esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Södersvedsgränden, Södersvedsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Södersved-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Södersved-suku ulkomailla

Ruotsissa Södersved oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Sodersved tai Soedersved, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Södersved

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Södersved i Finland. Surname Södersved in Finland.

©Tuomas Salste