Södö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Södö

Södö on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Södö-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 185

v. 2015 190

v. 2016 190

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Södö on noin sijalla 4 000.

Verrattuna muihin sukunimiin Södö on lyhyt nimi.

Södö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Södö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Södö on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Södö on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Södö ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 66 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Södö-nimisiä on 190.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954–2001

Sana Södö esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Södö

Södö (paikannimi)Katuosoitteissa

Södö on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä saari.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Södö jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Södö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Stora Södö. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Södö-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Södö-suku ulkomailla

Ruotsissa Södö oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Sodo tai Soedoe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sodo.com, sodo.eu, sodo.info, sodo.net, sodo.org, sodo.fi, sodo.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Södö i Finland. Surname Södö in Finland.

©Tuomas Salste