Sohkanen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sohkanen

Sohkanen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Sohkasten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 103 max

v. 2014 111

v. 2015 111

v. 2016 110

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sohkanen on noin sijalla 6 200.

Sohkanen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sohkanen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1973–1996

Sana Sohkanen tai Sohkaset esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Sohkanen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Sohkanen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Viljo Sohkanens gata, Viljo Sohkasen katu. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сохканен tarkoittaa nimeä Sohkanen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sochcain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Sohkanen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sohvi Sohkanen.

Samankaltaisia nimiä kuin Sohkanen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sohkanen.fi, sohkanen.com, sohkanen.eu, sohkanen.info, sohkanen.name, sohkanen.net, sohkanen.org, sohkaset.com, sohkaset.eu, sohkaset.fi, sohkaset.info, sohkaset.name, sohkaset.net, sohkaset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sohkanen i Finland. Surname Sohkanen in Finland.

©Tuomas Salste