Sohkanen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sohkanen

Sohkanen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Sohkasten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 103 max

v. 2014 111

v. 2015 111

v. 2016 109

v. 2017 111

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sohkanen on noin sijalla 6 200.

Sohkanen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Sohkanen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Viljo Sohkanens gata, Viljo Sohkasen katu. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сохканен tarkoittaa nimeä Sohkanen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sochcain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Sohkanen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sohvi Sohkanen.

Samankaltaisia nimiä kuin Sohkanen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Sohkanen, Finland.

©Tuomas Salste