Soikka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Soikka

Soikka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Soikka-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 31 max

v. 2015 41

v. 2016 41

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Soikka on noin sijalla 13 000.

Soikka-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Soikka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Soikka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Soikka on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Soikka on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Soikka ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 14 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Soikka-nimisiä on 41.

Paikannimi Soikka

Soikka (paikannimi)Katuosoitteissa

Soikka on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Soikka jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Soikka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Soikankatu, Soikanraitti, Soikantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Soikka-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сойкка tarkoittaa nimeä Soikka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Soija Soikka tai Soini Soikka.

Samankaltaisia nimiä kuin Soikka

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Soikka i Finland. Surname Soikka in Finland.

©Tuomas Salste