Soila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Soila

Soila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Soila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 113 max

v. 2014 98

v. 2015 97

v. 2016 97

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Soila on noin sijalla 6 800.

Soila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Soila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Soila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Soila-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Soilan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1924–1929
Lakanneet yritykset
perust. 1952–2001

Sana Soila tai Soilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Soila

Soila (paikannimi)Katuosoitteissa

Soila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Soila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Soila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Soilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Soila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Soila

Soila on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Soila oli yhtenä etunimenä 504 naisella, mikä tarkoittaa, että noin joka 5 000:s nainen oli etunimeltään Soila. Juuri etunimenä Soila onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 97 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (441 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (63).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сойла tarkoittaa nimeä Soila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Soile Soila tai Soini Soila.

Samankaltaisia nimiä kuin Soila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: soila.com, soila.fi, soilat.com, soila.eu, soila.info, soila.name, soila.net, soila.org, soilat.eu, soilat.fi, soilat.info, soilat.name, soilat.net, soilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Soila i Finland. Surname Soila in Finland.

©Tuomas Salste