Soinio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Soinio

Soinio on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Soinioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 166 max

v. 2014 157

v. 2015 158

v. 2016 159

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Soinio on noin sijalla 4 600.

Soinio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Soinio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Soinio-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 16 Soinion asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1931–1939
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1991

Sana Soinio esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Soinio osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Soinio esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Soiniontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Soiniot ulkomailla

Ruotsissa Soinio oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сойнио tarkoittaa nimeä Soinio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Soini Soinio tai Sointu Soinio.

Samankaltaisia nimiä kuin Soinio

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: soinio.com, soinio.fi, soinio.eu, soinio.info, soinio.name, soinio.net, soinio.org, soiniot.com, soiniot.eu, soiniot.fi, soiniot.info, soiniot.name, soiniot.net, soiniot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Soinio i Finland. Surname Soinio in Finland.

©Tuomas Salste