Soinsaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Soinsaari

Soinsaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Soinsaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Soinsaari on noin sijalla 19 000.

Soinsaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Soinsaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Soinsaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Soinsaari

Soinsaari (paikannimi)

Soinsaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä saari.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Soinsaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Soinsaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сойнсаари tarkoittaa nimeä Soinsaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Soinsarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Soinsaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Soini Soinsaari tai Sointu Soinsaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Soinsaari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Soinsaari i Finland. Surname Soinsaari in Finland.

©Tuomas Salste