Soittila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Soittila

Soittila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Soittila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Soittila on noin sijalla 14 000.

Soittila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Soittila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Soittila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Soittila esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Soittila

Soittila (paikannimi)Katuosoitteissa

Soittila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Soittila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Soittila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Soittilanrinne, Soittilantie, Soittilavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Soittila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сойттила tarkoittaa nimeä Soittila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Soija Soittila tai Soini Soittila.

Samankaltaisia nimiä kuin Soittila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Soittila i Finland. Surname Soittila in Finland.

©Tuomas Salste