Solismaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Solismaa

Solismaa on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Solismaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 103

v. 2015 105

v. 2016 106

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Solismaa on noin sijalla 6 400.

Solismaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Solismaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1980–1996

Sana Solismaa esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Solismaa

Solismaa (paikannimi)

Solismaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Solismaa jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Solismaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Солисмаа tarkoittaa nimeä Solismaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Solin Solismaa tai Solmu Solismaa.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: solismaa.com, solismaa.eu, solismaa.fi, solismaa.info, solismaa.name, solismaa.net, solismaa.org, solismaat.com, solismaat.eu, solismaat.fi, solismaat.info, solismaat.name, solismaat.net, solismaat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Solismaa i Finland. Surname Solismaa in Finland.

©Tuomas Salste