Solla: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Solla

Solla on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Solla-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 145 max

v. 2014 123

v. 2015 123

v. 2016 122

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Solla on noin sijalla 5 700.

Solla on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Solla ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Solla-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Sollan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954–2003
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Solla tai Sollan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Solla

Solla (paikannimi)Katuosoitteissa

Solla on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Solla jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Solla esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sollantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Solla-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Sollat ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 4 459 henkeä, joiden sukunimi oli SOLLA.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 330 henkeä, joiden sukunimi oli SOLLA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Солла tarkoittaa nimeä Solla. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sol Solla tai Solmu Solla.

Samankaltaisia nimiä kuin Solla

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: solla.com, solla.info, solla.net, solla.org, sollat.com, solla.eu, solla.fi, solla.name, sollat.eu, sollat.fi, sollat.info, sollat.name, sollat.net, sollat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Solla i Finland. Surname Solla in Finland.

©Tuomas Salste