Solmu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Solmu

Solmu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Solmujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Solmu on noin sijalla 22 000.

Solmu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Solmu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Solmu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1920–1943
Lakanneet yritykset
perust. 1946–2002

Sana Solmu tai Solmut esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Solmu osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Solmu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Solmu, Solmukatu, Solmukuja, Solmuntie, Solmutie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Solmu

Solmu on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Solmu oli yhtenä etunimenä 33 miehellä. Samaan aikaan Solmu oli 20 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Солму tarkoittaa nimeä Solmu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sol Solmu tai Solomon Solmu.

Samankaltaisia nimiä kuin Solmu

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Solmu i Finland. Surname Solmu in Finland.

©Tuomas Salste