Sopen-Luoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sopen-Luoma

Sopen-Luoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sopen-Luomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sopen-Luoma on noin sijalla 22 000.

Sopen-Luoma-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Sopen-Luoma on melko pitkä nimi.

Sopen-Luoma on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sopen-Luoma ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сопен-Луома tarkoittaa nimeä Sopen-Luoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sopen=Looma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Sopen-Luoma olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sophia Sopen-Luoma.

Samankaltaisia nimiä kuin Sopen-Luoma

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sopen-Luoma i Finland. Surname Sopen-Luoma in Finland.

©Tuomas Salste