Sorja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sorja

Sorja on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sorjien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 48 max

v. 2015 45

v. 2016 45

v. 2017 45

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sorja on noin sijalla 12 000.

Sorja-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1938–1940
Yritykset
perust. 1989–1998

Sana Sorja esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Etunimi Sorja

Sorja on myös naisen etunimi. Vuonna 2017 Sorja oli yhtenä etunimenä 78 naisella. Samaan aikaan Sorja oli 45 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä naisten ensimmäisenä etunimenä (59 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (19).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сорья tarkoittaa nimeä Sorja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Soraja Sorja.

Samankaltaisia nimiä kuin Sorja

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Sorja, Finland.

©Tuomas Salste