Sornikoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sornikoski

Sornikoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sornikoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sornikoski on noin sijalla 16 000.

Sornikoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sornikoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sornikoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сорникоски tarkoittaa nimeä Sornikoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sornicoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Sornikoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Soran Sornikoski tai Sorja Sornikoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Sornikoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sornikoski i Finland. Surname Sornikoski in Finland.

©Tuomas Salste