Soro: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Soro

Soro on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Soro-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 54 max

v. 2014 55

v. 2015 55

v. 2016 55

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Soro on noin sijalla 10 000.

Soro-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Soro on lyhyt nimi.

Soro on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Soro ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1955

Soro-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Soro-nimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1955 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1913–1943
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1996

Sana Soro esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Soro

Soro (paikannimi)

Soro on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Soro jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Soro-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Soro-suku ulkomailla

Ruotsissa Soro oli 40 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Soro oli 8 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

55408
Soro Pohjolassa

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 4 282 henkeä, joiden sukunimi oli SORO.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 211 henkeä, joiden sukunimi oli SORO.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 21 henkeä, joiden sukunimi oli SORO.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Соро tarkoittaa nimeä Soro. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Soran Soro tai Sorja Soro.

Samankaltaisia nimiä kuin Soro

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: soro.com, soro.eu, soro.fi, soro.info, soro.net, soro.org, soro.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Soro i Finland. Surname Soro in Finland.

©Tuomas Salste