Sotkasiira: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sotkasiira

Sotkasiira on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Sotkasiira-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 106 max

v. 2014 132

v. 2015 129

v. 2016 128

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sotkasiira on noin sijalla 5 500.

Sotkasiira on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sotkasiira ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1973–1998

Sana Sotkasiira esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Sotkasiira-suku ulkomailla

Ruotsissa Sotkasiira oli 19 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Соткасийра ("Sotkasijra") tarkoittaa nimeä Sotkasiira. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sotcasijra on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Sotkasiira olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Sotkasiira

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sotkasiira.com, sotkasiira.eu, sotkasiira.fi, sotkasiira.info, sotkasiira.name, sotkasiira.net, sotkasiira.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sotkasiira i Finland. Surname Sotkasiira in Finland.

©Tuomas Salste