Soudunsaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Soudunsaari

Soudunsaari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Soudunsaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 127 max

v. 2014 168

v. 2015 168

v. 2016 167

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Soudunsaari on noin sijalla 4 400.

Verrattuna muihin sukunimiin Soudunsaari on melko pitkä nimi.

Soudunsaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Soudunsaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Soudunsaari on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Soudunsaari on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Soudunsaari ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 57 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Soudunsaaria on 167.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986–1999

Sana Soudunsaari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Soudunsaari

Soudunsaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Soudunsaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Soudunsaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Soudunsaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Soudunsaarentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Soudunsaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Соудунсаари tarkoittaa nimeä Soudunsaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Soudunsarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Soudunsaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: soudunsaari.com, soudunsaari.fi, soudunsaaret.com, soudunsaaret.eu, soudunsaaret.fi, soudunsaaret.info, soudunsaaret.name, soudunsaaret.net, soudunsaaret.org, soudunsaari.eu, soudunsaari.info, soudunsaari.name, soudunsaari.net, soudunsaari.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Soudunsaari i Finland. Surname Soudunsaari in Finland.

©Tuomas Salste