Soudunsaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Soudunsaari

Soudunsaari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Soudunsaarien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 127 max

v. 2014 168

v. 2015 168

v. 2016 168

v. 2017 168

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Soudunsaari on noin sijalla 4 400.

Verrattuna muihin sukunimiin Soudunsaari on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Soudunsaari on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Soudunsaari on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Soudunsaari ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 57 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Soudunsaaria on 168.

Paikannimi Soudunsaari

Soudunsaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Soudunsaari on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Soudunsaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Soudunsaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Soudunsaarentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Соудунсаари tarkoittaa nimeä Soudunsaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Soudunsarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Soudunsaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Soudunsaari, Finland.

©Tuomas Salste