Soutukorva: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Soutukorva

Soutukorva on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Soutukorva-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 71

v. 2015 71

v. 2016 71

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Soutukorva on noin sijalla 8 700.

Soutukorva-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Soutukorva on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Soutukorva ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Soutukorva on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Soutukorva on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Soutukorva ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 25 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Soutukorva-nimisiä on 71.

Paikannimi Soutukorva

Soutukorva (paikannimi)

Soutukorva on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtaveden osa.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Soutukorva jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Soutukorva-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Soutukorvat ulkomailla

Ruotsissa Soutukorva oli 58 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Соутукорва tarkoittaa nimeä Soutukorva. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Soutucorfwa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Soutukorva olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Soutukorva

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Soutukorva i Finland. Surname Soutukorva in Finland.

©Tuomas Salste