Sparv: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sparv

Sparv on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sparv-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 31

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sparv on noin sijalla 16 000.

Sparv-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sparv on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sparv ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1980

Sana Sparv esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Sparv osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Sparv esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sparvgatan, Sparvgränd, Sparvgränden, Sparvstigen, Sparvvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Sparv-suku ulkomailla

Ruotsissa Sparv oli 90 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Samankaltaisia nimiä kuin Sparv

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sparv i Finland. Surname Sparv in Finland.

©Tuomas Salste