Stålhane: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Stålhane

Stålhane on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Stålhane-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 52

v. 2016 52

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Stålhane on noin sijalla 11 000.

Stålhane-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä Stålhane on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (å). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Stålhane on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Stålhane ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1896

Sana Stålhane esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Stålhane-suku ulkomailla

Ruotsissa Stålhane oli 45 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Stålhane oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

524514
Stålhane Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Stalhane tai Staalhane, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Stålhane

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: stalhane.com, stalhane.eu, stalhane.fi, stalhane.info, stalhane.name, stalhane.net, stalhane.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Stålhane i Finland. Surname Stålhane in Finland.

©Tuomas Salste