Standertskjöld-Nordenstam: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Standertskjöld-Nordenstam

Standertskjöld-Nordenstam on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Standertskjöld-Nordenstam-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Standertskjöld-Nordenstam on noin sijalla 22 000.

Standertskjöld-Nordenstam-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä Standertskjöld-Nordenstam on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin Standertskjöld-Nordenstam on hyvin pitkä nimi.

Standertskjöld-Nordenstam on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Standertskjöld-Nordenstam ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Standertskjold-Nordenstam tai Standertskjoeld-Nordenstam, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Stanley Standertskjöld-Nordenstam.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Standertskjöld-Nordenstam i Finland. Surname Standertskjöld-Nordenstam in Finland.

©Tuomas Salste