Stauffer: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Stauffer

Stauffer on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Stauffer-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 45

v. 2016 45

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Stauffer on noin sijalla 12 000.

Stauffer-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Stauffer on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Stauffer ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1932
Lakanneet yritykset
perust. 1991

Sana Stauffer esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Stauffer-suku ulkomailla

Ruotsissa Stauffer oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 47 henkeä, joiden sukunimi oli STAUFFER.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 15 045 henkeä, joiden sukunimi oli STAUFFER.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 49 henkeä, joiden sukunimi oli STAUFFER.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Staffan Stauffer.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Stauffer i Finland. Surname Stauffer in Finland.

©Tuomas Salste