Stelander: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Stelander

Stelander on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Stelanderien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Stelander on noin sijalla 22 000.

Stelander-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Stelander on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Stelander ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1902

Sana Stelander esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Stelanderit ulkomailla

Ruotsissa Stelander oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Stelander oli 42 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

201042
Stelanderit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Stella Stelander tai Sten Stelander.

Samankaltaisia nimiä kuin Stelander

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Stelander i Finland. Surname Stelander in Finland.

©Tuomas Salste