Stewen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Stewen

Stewen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Stewen-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Stewen on noin sijalla 18 000.

Stewen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä Stewen on ollut aatelisnimi. Aateliskalenterin mukaan aatelissukuna se on kuitenkin sammunut 1851.

Stewen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Stewen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1921
Lakanneet yritykset
perust. 1995

Sana Stewen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Stewen-suku ulkomailla

Tanskassa Stewen on ollut 7 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sten Stewen tai Stella Stewen.

Samankaltaisia nimiä kuin Stewen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: stewen.com, stewen.eu, stewen.info, stewen.name, stewen.net, stewen.org, stewen.fi. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Stewen i Finland. Surname Stewen in Finland.

©Tuomas Salste