Storberg: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Storberg

Storberg on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Storbergien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 43

v. 2016 43

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Storberg on noin sijalla 13 000.

Storberg-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Storberg on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Storberg ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Storberg

Storberg (paikannimi)Katuosoitteissa

Storberg on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Storberg jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Storberg esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Storbergintie, Storbergsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Storberg-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Storbergit ulkomailla

Ruotsissa Storberg oli 49 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Storberg oli 30 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

434930
Storbergit Pohjolassa

Samankaltaisia nimiä kuin Storberg

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Storberg i Finland. Surname Storberg in Finland.

©Tuomas Salste