Storbjörk: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Storbjörk

Storbjörk on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Storbjörk-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 110

v. 2015 111

v. 2016 111

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Storbjörk on noin sijalla 6 100.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Storbjörk on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Storbjörk ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Storbjörk on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Storbjörk on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Storbjörk ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 39 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Storbjörk-nimisiä on 111.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1924
Lakanneet yritykset
perust. 1958–1988

Sana Storbjörk esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Storbjörk

Storbjörk (paikannimi)

Storbjörk on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Storbjörk jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Storbjörk-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Storbjörk-suku ulkomailla

Ruotsissa Storbjörk oli 84 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Storbjork tai Storbjoerk, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Storbjörk

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: storbjork.com, storbjork.fi, storbjork.eu, storbjork.info, storbjork.name, storbjork.net, storbjork.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Storbjörk i Finland. Surname Storbjörk in Finland.

©Tuomas Salste