Storfors: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Storfors

Storfors on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Storforsien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 72

v. 2015 73

v. 2016 74

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Storfors on noin sijalla 8 400.

Storfors-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Storfors on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Storfors ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Storfors on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Storfors on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Storfors ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 33 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Storforseja on 74.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1904
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Storfors esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Storfors

Storfors (paikannimi)Katuosoitteissa

Storfors on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Storfors jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Storfors esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Storforsvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Storfors-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Storforsit ulkomailla

Ruotsissa Storfors oli 31 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Storfors oli 24 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

743124
Storforsit Pohjolassa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Storfors i Finland. Surname Storfors in Finland.

©Tuomas Salste