Storvik: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Storvik

Storvik on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Storvikien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 24

v. 2017 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Storvik on noin sijalla 21 000.

Storvik-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimi on ruotsinkielinen. Se on sukunimistössämme tavallista. Nimen ruotsinkielisyys ei yleisesti ottaen tarkoita, että suku olisi alkujaan suomenruotsalainen tai Ruotsista kotoisin, sillä supisuomalaisetkin ovat aikojen saatossa saaneet ruotsinkielisiä nimiä. Suvun puhekieltä ei näe nimestä. Sukututkimuksessa voidaan puhekieltä arvioida mm. siitä, missä päin suku on asunut.

Paikannimi Storvik

Storvik (paikannimi)Katuosoitteissa

Storvik on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Storvik jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Storvik esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Itäinen Storvikintie, Storvikintie, Storviksvägen, Östra Storviksvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Storvikit ulkomailla

Ruotsissa Storvik oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Storvik oli 931 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

2213931
Storvikit Pohjolassa

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 11 henkeä, joiden sukunimi oli STORVIK.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Storvik, Finland.

©Tuomas Salste