Storvik: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Storvik

Storvik on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Storvikien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Storvik on noin sijalla 19 000.

Storvik-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Storvik on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Storvik ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1978–2004
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Storvik tai Storvikin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Storvik

Storvik (paikannimi)Katuosoitteissa

Storvik on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Storvik jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Storvik esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Itäinen Storvikintie, Storvikintie, Storviksvägen, Östra Storviksvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Storvik-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Storvikit ulkomailla

Ruotsissa Storvik oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Storvik oli 931 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

2413931
Storvikit Pohjolassa

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 11 henkeä, joiden sukunimi oli STORVIK.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Storvik i Finland. Surname Storvik in Finland.

©Tuomas Salste