Strandén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Strandén

Strandén on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Strandénien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 146

v. 2014 190

v. 2015 191

v. 2016 192

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Strandén on noin sijalla 4 000.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Strandén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Strandén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Stranden. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984–1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Strandén tai Strandénin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Strandénit ulkomailla

Ruotsissa Strandén oli 37 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Stranden oli 531 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

19237531
Strandénit Pohjolassa

Samankaltaisia nimiä kuin Strandén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: stranden.com, stranden.fi, stranden.info, stranden.net, stranden.eu, stranden.name, stranden.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Strandén i Finland. Surname Strandén in Finland.

©Tuomas Salste