Strandvall: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Strandvall

Strandvall on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Strandvallien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 126

v. 2015 125

v. 2016 126

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Strandvall on noin sijalla 5 500.

Strandvall on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Strandvall ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Strandvall on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Strandvall on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Strandvall ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 38 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Strandvalleja on 126.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Strandvall esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Strandvall osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Strandvall esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Strandvallsvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Samankaltaisia nimiä kuin Strandvall

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: strandvall.com, strandvall.net, strandvall.eu, strandvall.fi, strandvall.info, strandvall.name, strandvall.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Strandvall i Finland. Surname Strandvall in Finland.

©Tuomas Salste