Sucksdorff: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sucksdorff

Sucksdorff on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sucksdorff-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 72

v. 2015 68

v. 2016 71

v. 2017 70

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sucksdorff on noin sijalla 8 800.

Sucksdorff-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (c, f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1915–1930
Yritykset
perust. 1963–2007

Sana Sucksdorff esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Sucksdorff-suku ulkomailla

Ruotsissa Sucksdorff oli 21 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Sucksdorff on ollut 26 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

702126
Sucksdorff Pohjolassa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Sucksdorff, Finland.

©Tuomas Salste