Sukari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sukari

Sukari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Sukarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 129

v. 2015 134

v. 2016 136

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sukari on noin sijalla 5 200.

Sukari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sukari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1980–1982
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Sukari tai Sukarin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Sukarit ulkomailla

Norjassa Sukari oli 6 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 8 henkeä, joiden sukunimi oli SUKARI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сукари tarkoittaa nimeä Sukari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sucarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Sukari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Sukari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sukari.com, sukari.fi, sukari.info, sukari.net, sukari.eu, sukari.name, sukari.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sukari i Finland. Surname Sukari in Finland.

©Tuomas Salste