Sulasalmi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sulasalmi

Sulasalmi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Sulasalmien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 142 max

v. 2014 168

v. 2015 169

v. 2016 167

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sulasalmi on noin sijalla 4 400.

Sulasalmi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sulasalmi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1887-1925

Sulasalmia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 18 Sulasalmen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Sulasalmi, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 16.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1996

Sana Sulasalmen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Sulasalmi

Sulasalmi (paikannimi)Katuosoitteissa

Sulasalmi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sulasalmi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Sulasalmi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sulasalmentie, Sulasalmi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Sulasalmi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Sulasalmet ulkomailla

Ruotsissa Sulasalmi oli 53 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суласалми tarkoittaa nimeä Sulasalmi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sulami Sulasalmi tai Sulo Sulasalmi.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sulasalmi.com, sulasalmet.com, sulasalmet.eu, sulasalmet.fi, sulasalmet.info, sulasalmet.name, sulasalmet.net, sulasalmet.org, sulasalmi.eu, sulasalmi.fi, sulasalmi.info, sulasalmi.name, sulasalmi.net, sulasalmi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sulasalmi i Finland. Surname Sulasalmi in Finland.

©Tuomas Salste