Sulavuori: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sulavuori

Sulavuori on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sulavuorien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 48

v. 2016 47

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sulavuori on noin sijalla 12 000.

Sulavuori-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sulavuori on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sulavuori ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сулавуори tarkoittaa nimeä Sulavuori. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sulafwoorj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Sulavuori olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sulami Sulavuori tai Sulo Sulavuori.

Samankaltaisia nimiä kuin Sulavuori

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sulavuori i Finland. Surname Sulavuori in Finland.

©Tuomas Salste