Sulkala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sulkala

Sulkala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Sulkaloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 95 max

v. 2014 121

v. 2015 122

v. 2016 120

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sulkala on noin sijalla 5 800.

Sulkala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sulkala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1974–2001
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Sulkala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Sulkala osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Sulkala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sulkalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сулкала tarkoittaa nimeä Sulkala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sulo Sulkala tai Sulami Sulkala.

Samankaltaisia nimiä kuin Sulkala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sulkala.fi, sulkala.com, sulkala.eu, sulkala.info, sulkala.name, sulkala.net, sulkala.org, sulkalat.com, sulkalat.eu, sulkalat.fi, sulkalat.info, sulkalat.name, sulkalat.net, sulkalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sulkala i Finland. Surname Sulkala in Finland.

©Tuomas Salste