Sumanen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sumanen

Sumanen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sumasten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 66 max

v. 2014 85

v. 2015 85

v. 2016 85

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sumanen on noin sijalla 7 600.

Sumanen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sumanen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sumanen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суманен tarkoittaa nimeä Sumanen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sumain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Sumanen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sumaya Sumanen tai Sumu Sumanen.

Samankaltaisia nimiä kuin Sumanen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: sumanen.com, sumanen.eu, sumanen.fi, sumanen.info, sumanen.name, sumanen.net, sumanen.org, sumaset.com, sumaset.eu, sumaset.fi, sumaset.info, sumaset.name, sumaset.net, sumaset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sumanen i Finland. Surname Sumanen in Finland.

©Tuomas Salste