Sumelius: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sumelius

Sumelius on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sumeliusten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 62

v. 2015 64

v. 2016 65

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sumelius on noin sijalla 9 300.

Sumelius-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sumelius on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sumelius ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Sumeliuksia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Sumeliuksen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1896–1932
Lakanneet yritykset
perust. 1960–2003

Sana Sumelius esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Sumelius osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Sumelius esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sumeliuksenkatu, Sumeliuksenkuja, Sumeliuksentie, Sumeliusgränden. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Sumeliukset ulkomailla

Norjassa Sumelius oli 8 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Сумелиус tarkoittaa nimeä Sumelius. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sumeja Sumelius tai Sumu Sumelius.

Samankaltaisia nimiä kuin Sumelius

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sumelius i Finland. Surname Sumelius in Finland.

©Tuomas Salste