Sumu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sumu

Sumu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sumujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 31

v. 2016 31

v. 2017 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sumu on noin sijalla 16 000.

Sumu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Sumu on lyhyt nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1937
Yritykset
perust. 1968–2016

Sana Sumu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Sumu osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Sumu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sumukatu, Sumukuja, Sumuntie, Sumupolku, Sumutie, Sumuvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Sumu

Sumu on myös miehen etunimi. Vuonna 2017 Sumu oli yhtenä etunimenä 35 miehellä. Samaan aikaan Sumu oli 32 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten ensimmäisenä etunimenä (26 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (9).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суму tarkoittaa nimeä Sumu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sumaya Sumu.

Samankaltaisia nimiä kuin Sumu

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Sumu, Finland.

©Tuomas Salste