Sundäng: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sundäng

Sundäng on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Sundängien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sundäng on noin sijalla 19 000.

Sundäng-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Sundäng on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Sundäng ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Sundäng

Sundäng (paikannimi)Katuosoitteissa

Sundäng on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on pelto/niitty.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Sundäng jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Sundäng esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Sundängin mutka, Sundängsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Sundäng-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Sundang tai Sundaeng, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sundus Sundäng tai Sune Sundäng.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Sundäng i Finland. Surname Sundäng in Finland.

©Tuomas Salste