Sunnarborg: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Sunnarborg

Sunnarborg on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Sunnarborgien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 67

v. 2015 69

v. 2016 69

v. 2017 72

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Sunnarborg on noin sijalla 8 600.

Sunnarborg-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Sunnarborgit ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2010 yhteensä 177 henkeä, joiden sukunimi oli SUNNARBORG. Nimi on siellä etupäässä valkoihoisten sukunimi.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Sunna Sunnarborg tai Sune Sunnarborg.

Samankaltaisia nimiä kuin Sunnarborg

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Sunnarborg, Finland.

©Tuomas Salste