Suo-Anttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Suo-Anttila

Suo-Anttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Suo-Anttiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 16 max

v. 2015 25

v. 2016 24

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Suo-Anttila on noin sijalla 19 000.

Suo-Anttila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Suo-Anttila on melko pitkä nimi.

Suo-Anttila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Suo-Anttila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Suoanttila. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Paikannimi Suo-Anttila

Suo-Anttila (paikannimi)

Suo-Anttila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Suo-Anttila jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Suo-Anttila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суо-Анттила tarkoittaa nimeä Suo-Anttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Soo=Antila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Suo-Anttila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Suoma Suo-Anttila tai Suomi Suo-Anttila.

Samankaltaisia nimiä kuin Suo-Anttila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Suo-Anttila i Finland. Surname Suo-Anttila in Finland.

©Tuomas Salste