Suoanttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Suoanttila

Suoanttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Suoanttila-nimisten määrä on laskenut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 89 max

v. 2014 67

v. 2015 66

v. 2016 66

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Suoanttila on noin sijalla 9 200.

Suoanttila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Suoanttila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Suoanttila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Suo-Anttila. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Suoanttila-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 14 Suoanttilan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1897–1943
Lakanneet yritykset
perust. 1962–1985

Sana Suoanttila tai Suoanttilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Suoanttila osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Suoanttila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Suoanttilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суоанттила tarkoittaa nimeä Suoanttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sooantila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Suoanttila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Suoma Suoanttila tai Suomi Suoanttila.

Samankaltaisia nimiä kuin Suoanttila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: suoanttila.com, suoanttila.eu, suoanttila.fi, suoanttila.info, suoanttila.name, suoanttila.net, suoanttila.org, suoanttilat.com, suoanttilat.eu, suoanttilat.fi, suoanttilat.info, suoanttilat.name, suoanttilat.net, suoanttilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Suoanttila i Finland. Surname Suoanttila in Finland.

©Tuomas Salste