Suojalehto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Suojalehto

Suojalehto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Suojalehtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Suojalehto on noin sijalla 17 000.

Suojalehto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Suojalehto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Suojalehto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суоялехто tarkoittaa nimeä Suojalehto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sooialechtå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Suojalehto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Suoma Suojalehto tai Suomi Suojalehto.

Samankaltaisia nimiä kuin Suojalehto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Suojalehto i Finland. Surname Suojalehto in Finland.

©Tuomas Salste