Suojansalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Suojansalo

Suojansalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Suojansalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Suojansalo on noin sijalla 15 000.

Suojansalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Suojansalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Suojansalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Suojansalo

Suojansalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Suojansalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Suojansalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Suojansalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Suojansalontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Suojansalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суоянсало tarkoittaa nimeä Suojansalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sooiansalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Suojansalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Suoma Suojansalo tai Suomi Suojansalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Suojansalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Suojansalo i Finland. Surname Suojansalo in Finland.

©Tuomas Salste