Suomensalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Suomensalo

Suomensalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Suomensalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Suomensalo on noin sijalla 19 000.

Suomensalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Suomensalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Suomensalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Suomensalo

Suomensalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Suomensalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Suomensalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Suomensalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Lappeen Suomensalo. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Suomensalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суоменсало tarkoittaa nimeä Suomensalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Soomensalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Suomensalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Suometar Suomensalo tai Suomi Suomensalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Suomensalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Suomensalo i Finland. Surname Suomensalo in Finland.

©Tuomas Salste