Suontaka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Suontaka

Suontaka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Suontakojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 66 max

v. 2014 67

v. 2015 71

v. 2016 71

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Suontaka on noin sijalla 8 700.

Suontaka-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Suontaka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Suontaka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1907–1931
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1995

Sana Suontaka tai Suontaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Suontaka

Suontaka (paikannimi)Katuosoitteissa

Suontaka on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 17 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Suontaka jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Suontaka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Suontaan kartano-pohjantupa, Suontaankuja, Suontaantie, Suontaka. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Suontaka-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суонтака tarkoittaa nimeä Suontaka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Soondaca on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Suontaka olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Suoma Suontaka tai Suomi Suontaka.

Samankaltaisia nimiä kuin Suontaka

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: suontaka.fi, suontaka.com, suontaka.eu, suontaka.info, suontaka.name, suontaka.net, suontaka.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Suontaka i Finland. Surname Suontaka in Finland.

©Tuomas Salste