Suopuro: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Suopuro

Suopuro on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Suopurojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 34 max

v. 2015 44

v. 2016 44

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Suopuro on noin sijalla 12 000.

Suopuro-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Suopuro on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Suopuro ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1982–1989

Sana Suopuro esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Suopuro

Suopuro (paikannimi)Katuosoitteissa

Suopuro on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 17 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Suopuro jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Suopuro esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Suopuronkuja, Suopuronpolku, Suopuronrinne, Suopurontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Suopuro-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суопуро tarkoittaa nimeä Suopuro. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Soopurå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Suopuro olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Suoma Suopuro tai Suomi Suopuro.

Samankaltaisia nimiä kuin Suopuro

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Suopuro i Finland. Surname Suopuro in Finland.

©Tuomas Salste