Suoraniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Suoraniemi

Suoraniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Suoraniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 175

v. 2015 174

v. 2016 175

v. 2017 177

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Suoraniemi on noin sijalla 4 200.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Suoraniemiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Suoraniemen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Suoraniemi osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Suoraniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Suoraniementie, Suoraniemivägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Suoraniemet ulkomailla

Ruotsissa Suoraniemi oli 30 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суораниеми ("Suoranijemi") tarkoittaa nimeä Suoraniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sooraniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Suoraniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Suoma Suoraniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Suoraniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Suoraniemi, Finland.

©Tuomas Salste