Suoraniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Suoraniemi

Suoraniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Suoraniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 175

v. 2015 174

v. 2016 175

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Suoraniemi on noin sijalla 4 300.

Suoraniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Suoraniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1983–1995
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Suoraniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Suoraniemi osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Suoraniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Suoraniementie, Suoraniemivägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Suoraniemet ulkomailla

Ruotsissa Suoraniemi oli 30 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Суораниеми ("Suoranijemi") tarkoittaa nimeä Suoraniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Sooraniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Suoraniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Suoma Suoraniemi tai Suomi Suoraniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Suoraniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: suoraniemi.fi, suoraniemet.com, suoraniemet.eu, suoraniemet.fi, suoraniemet.info, suoraniemet.name, suoraniemet.net, suoraniemet.org, suoraniemi.com, suoraniemi.eu, suoraniemi.info, suoraniemi.name, suoraniemi.net, suoraniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Suoraniemi i Finland. Surname Suoraniemi in Finland.

©Tuomas Salste